Tanáraink

 

OVIS TÁNCELŐKÉSZÍTŐ  – BORDÁS GYÖRGYI :

 Gyerekkoromban már korán kiderült, hogy a tánc az életem része lesz.
Balettoztam és máig feledhetetlen élmény az első főszerepem gyerekként a Jancsi és Juliska c. tánc előadásban a Jancsika szerepe volt. Ez az élmény lapozta meg, hogy nagy lelkesedéssel és alkotó kedvvel vegyek részt olyan előadások megvalósításában, amik történetet dolgoznak fel. Kamasz koromban a néptánc és a társastánc került közel hozzám. 16 éve tanítom az óvodás korosztályt az egyesületünkben. Célom, hogy megszerettessem a zenét, a táncot, sok játékos feladattal, vidám és szeretetteljes légkörben. Tanítványaim a későbbiekben nem csak a tánc területén, de az iskolában is sikeresen teljesítenek!
A Földváry Károly Általános Iskolában 14 éve dolgozom segítve a pedagógusok munkáját. A váci középiskolákban pedig rendszeresen kapok felkérést szalagavató táncok betanítására. A Király Endre tanulóival és tanári karával 2014-óta számos emlékezetes produkciót tudhatunk magunk mögött.

LATINAMERIKAI ÉS STANDARD TÁNCOK – BŐDI DÉNES :

 7 éves koromban kezdtem el táncolni. Hamar kiderült hogy ez lesz életem középpontjában. A versenyzést fiatalon kezdtem 10 táncstílusban.  Azóta sok szép eredménnyel, emlékkel és tapasztalattal lettem gazdagabb. Magyar bajnoki, országos bajnoki, területi bajnoki címeket nyertem különböző partnerekkel. Tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Egyetemen végeztem. Tanítani 4 éve kezdtem el. Mindenféle korosztállyal dolgoztam ovistól felnőttig. Célom a TAZEban, hogy minden csoportomnak a neki legmegfelelőbb óráját tartsam. Lehet az kezdő latin óra vagy felnőtt társastánc is.

Tanulmányok: Magyar táncművészeti egyetem táncos és próba vezető, majd táncpedagógus képzés
MTE EFop képzés
2018 Tanulók képesség kibontakozásának elősegítése a köznevelési intézményekben
Szakmai gyakorlatok:
2013-2016 tanársegéd/iskolatitkar/helyettesitő a szentesi SZILVER Alapfokú művészeti iskolában.

2017- 2019 SZILVER Alapfokú Művészeti Iskola mellékállásban tanár 2 telephelyen (Nagykamarás és Magyarbanhegyes)
2017- Classic Alapfokú Művészeti Iskola főállású tanár 2 telephelyen (Tömörkény, Csánytelek)
Versenytáncos pályafutásom mérföldkövei:
– Ifjúsági standard és 10 tánc magyar bajnoki 2.
– “A” országos bajnok standard Latin magyar ranglista 4. hely ( delegáció latin világ bajnokságra)
– Tiztanc magyar bajnoki 5. És 6.
– Standard magyar bajnoki 4. És 6.
– Standard kur magyar bajnok.

LATINAMERIKAI ÉS STANDARD TÁNCOK – HADDAD SABRINA :

Elhivatottságom a pedagógusi pálya felé családi örökség, hisz a családban is többen pedagógusok illetve iskola igazgatók. Társastánc iránti szeretettem pedig az általános iskolában kezdődött 3.osztályban, ugyan is ott találkoztam először a sportággal. Maga a tánc iránti szeretettem pedig 4 éves korom óta tart ovi fitnessztől a klasszikus baletton át, minden táncstílusomban kipróbálhattam magam. 14 évig aktívan versenyeztem, amely során sikerült 2017-ben az U21 Latin Magyar Bajnokságon a dobogó legfelső fokára állnom, majd ugyan abban az évben U21 Tíztánc és Standard Magyar Bajnokságon, pedig a második helyezést elérnünk. Többek között ifjúsági és U21 latin világbajnokságon is képviselhettük hazánkat és első éves felnőttként, pedig Kínában versenyezhettünk a több tízszeres magyar bajnok párossal, Andreaval és Martinával, ami igazi megtiszteltetés volt számunkra. Legfontosabb célomnak azt tartom, hogy tanítványaim minden körülmények között sokoldalúan felhasználható, az életben való boldoguláshoz elengedhetetlen tudást adjak át, az ehhez szükséges képességeik és készségeik fejlesztésére helyezve a hangsúlyt. Ennek érdekében kiemelten fontosnak tartom a diákok személyiségfejlesztését, az önálló ismeretszerzésre és a kooperatív csoportmunkára nevelést. Mindig arra törekszem, hogy
óráim színessé, érdekessé tételével növeljem tanulóim motivációját az élethosszig tartó tanulás és fejlődés felé.

TANULMÁNYOK:
2013-2014 Olaszországi tanulmányok ( táncsport)

2017-2021 Magyar Táncművészeti Egyetem- Táncos és próbavezető- modern társastánc szakirány
SZAKMAI GYAKORLAT:

2016- 2018. Szilver Alapfokú Művészeti Iskola – iskolatitkár
2018-2019. Szilver Alapfokú Művészeti Iskola
Versenyeredmények:
– U21 Latin Magyar Bajnokásg 1.hely
– Ifjúsági Latin Magyar Bajnokság 3.hely
– U21 Standard Magyar Bajnokság 2.hely
– U21 Tíztánc Magyar Bajnokság 2.hely
– WDSF Latin Youth Open Kistelek 1.hely

– Ifjúsági, U21 és Felnőtt Világbajnokságokon való részvétel

LATINAMERIKAI ÉS STANDARD TÁNCOK  – MARKOVICS EMESE:

Az elmúlt két évben a World Dance Council (világ tánc tanács) professzionista táncosaként életem egy csúcspontjához értem, hiszen azóta a világ legjobbjai között volt lehetőségem megmérettetni magam. Akiket gyermekként csodáltam és akikre példaképként tekintettem, mostanra verseny- és edzőtársaimmá váltak. A média világába is volt szerencsém betekintést nyerni. Először 2013-ban szerepeltem a Szombat Esti Láz című műsorban. Ez az életem egyik legjobb döntésének bizonyult. Ezt követően részt vehettem koreográfusként és mentorként a Kicsi Óriások nevű gyermek tehetségkutatóban. Soha nem felejtem el az ott szerzett élményeket, a mai napig visszanézem a legszebb pillanatokat. Emellett szerepeltem táncosként az X-faktorban, az idei évben pedig a Thália Színház színészeivel is volt lehetőségem együtt dolgozni. A versenyek és az edzések mellett gyermek táncosokkal is foglalkoztam  Szigetszentmiklóson, valamint felnőtt tanfolyamokat tarttam Keleti Andrea Tánciskolájában. De amire a legbüszkébb vagyok, hogy táncpárommal, Markó Róberttel, 2018-ban elindítottuk saját tánciskolánkat. És nem utolsósorban, szabadidőm véges határait súrolva a Fever Dance Group tánccsapat oszlopos tagjaként járom az országot.

HIP HOP – Pap Nóri Lili:

Pap Nóri Lili vagyok, és hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy én taníthatom a taze Hip hop vonalát! 
Rólam: Ovis korom óta a tánc a szenvedélyem és most nagyon hálás vagyok, hogy a sok tapasztalatot és tudást, amit a sok-sok év alatt a profibbnál profibb tanáraimtól tanultam, átadhatom egy újabb generációnak. Mindenféle táncstílust imádok, éppen ezért nagyon sokféle tanfolyamon, órán, workshopon jártam már (és járok továbbra is), hogy fejlesszem magam és minél több stílust megismerjek. Különböző HipHop fajták, Jazz, Balett, Latin amerikai táncok, Vogue, HighHeels
Az óráról: Az órán elsősorban a basic HipHop alaplépéseit,hangulatát és érzésvilágát szeretném átadni a táncosoknak. A változatoságra való tekintettel, időközönként azonban szeretnék majd egy-egy rendhagyó stílusú órát tartani és kreatív feladatokat adni.
Csoportok: GYEREK csoport: (alsós korosztály-akik még nem jártak ilyen órára/nem régóta járnak) KEZDŐ-KÖZÉPHALADÓ csoport:(felsős/középiskolás korosztály-teljesen kezdők/valamilyen alappal rendelkezők ) Várok mindenkit sok szeretettel, aki nyitott az újdonságra, aki szeretne lépni a komfortzónájából és szereti a régi és a mai HipHop slágereket!!

SZÍNHÁZI TÁNC- PRÓKAI ÁGNES:

Szeretettel köszöntök minden táncolni vágyót! Prókai Ágnes táncművész vagyok. A tánccal való kapcsolatom 4 éves koromban kezdődött, ami a mai napig egy szüntelenül tartó, mindig megújuló és fejlődni akaró szerelem. Gyermekkoromban Hódmezővásárhelyen klasszikus balettet kezdtem tanulni. Hosszú évek és számtalan szebbnél szebb táncstílus elsajátítása után először Szegeden, majd pedig a fővárosban tanultam. Főiskolai tanulmányaimat a Budapest Kortárstánc Főiskolán kezdtem. 2015 szeptemberétől az Experidance Produkcióhoz szerződtem. Az együttesben töltött évek során a társulat összes repertoáron lévő előadásában szerepeltem, hazánkban és külföldi országokban egyaránt.  A színpadon töltött idő után tanulmányaimat már a Magyar Táncművészeti Egyetemen folytattam, ahol 2020 nyarán sikeresen diplomát szereztem. Egyetemi éveim alatt volt szerencsém oktatni az Experidance Táncakadémián is, ahol klasszikus balett alapokat és repertoárt tanítottam a gyermekeknek. Célom az, hogy a tőlem tanuló diákok – a megfelelő technikai tudás megszerzésével együtt – úgy sajátítsák el az adott stílust, hogy az a lehető legigazabb kifejezésmóddá válhasson. Legyenek nyitottak a világra, fogadják be az újat, lépjenek ki a komfortzónájukból, fedezzék fel és fogadják el magukat. És ami talán a legfontosabb számomra: legyen egy szűnni nem akaró motivációjuk, ami mindig többre sarkallja őket és higgyék el azt, hogy bármire képesek az életben, ha igazán kitartóak és szívből csinálják azt, amit csinálnak.