Tanáraink

 

OVIS TÁNCELŐKÉSZÍTŐ  – BORDÁS GYÖRGYI :

 Gyerekkoromban már korán kiderült, hogy a tánc az életem része lesz.
Balettoztam és máig feledhetetlen élmény az első főszerepem gyerekként a Jancsi és Juliska c. tánc előadásban a Jancsika szerepe volt. Ez az élmény lapozta meg, hogy nagy lelkesedéssel és alkotó kedvvel vegyek részt olyan előadások megvalósításában, amik történetet dolgoznak fel. Kamasz koromban a néptánc és a társastánc került közel hozzám. 16 éve tanítom az óvodás korosztályt az egyesületünkben. Célom, hogy megszerettessem a zenét, a táncot, sok játékos feladattal, vidám és szeretetteljes légkörben. Tanítványaim a későbbiekben nem csak a tánc területén, de az iskolában is sikeresen teljesítenek!
A Földváry Károly Általános Iskolában 15 évig dolgoztam segítve a pedagógusok munkáját. A váci középiskolákban pedig rendszeresen kapok felkérést szalagavató táncok betanítására. A Király Endre tanulóival és tanári karával 2014-óta számos emlékezetes produkciót tudhatunk magunk mögött.

LATINAMERIKAI ÉS STANDARD TÁNCOK – BŐDI DÉNES :

 7 éves koromban kezdtem el táncolni. Hamar kiderült hogy ez lesz életem középpontjában. A versenyzést fiatalon kezdtem 10 táncstílusban.  Azóta sok szép eredménnyel, emlékkel és tapasztalattal lettem gazdagabb. Magyar bajnoki, országos bajnoki, területi bajnoki címeket nyertem különböző partnerekkel. Tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Egyetemen végeztem. Tanítani 4 éve kezdtem el. Mindenféle korosztállyal dolgoztam ovistól felnőttig. Célom a TAZEban, hogy minden csoportomnak a neki legmegfelelőbb óráját tartsam. Lehet az kezdő latin óra vagy felnőtt társastánc is.

Tanulmányok: Magyar táncművészeti egyetem táncos és próba vezető, majd táncpedagógus képzés
MTE EFop képzés
2018 Tanulók képesség kibontakozásának elősegítése a köznevelési intézményekben
Szakmai gyakorlatok:
2013-2016 tanársegéd/iskolatitkar/helyettesitő a szentesi SZILVER Alapfokú művészeti iskolában.

2017- 2019 SZILVER Alapfokú Művészeti Iskola mellékállásban tanár 2 telephelyen (Nagykamarás és Magyarbanhegyes)
2017- Classic Alapfokú Művészeti Iskola főállású tanár 2 telephelyen (Tömörkény, Csánytelek)
Versenytáncos pályafutásom mérföldkövei:
– Ifjúsági standard és 10 tánc magyar bajnoki 2.
– “A” országos bajnok standard Latin magyar ranglista 4. hely ( delegáció latin világ bajnokságra)
– Tiztanc magyar bajnoki 5. És 6.
– Standard magyar bajnoki 4. És 6.
– Standard kur magyar bajnok.

LATINAMERIKAI TÁNCOK – GOMBÁR EMESE

5 éves koromban lépett az életembe a tánc, először is akrobatikus rock’n’roll formájában, majd 1 évvel később már a versenytánc. Nagyon energikus kislány voltam, így a szüleim emiatt vittek el táncórára, a váltást már én szerettem volna. Láttam egy fellépést és magával ragadott a sok szép ruha, a zenék és az egész miliő. Ez a 8. tanévem, hogy táncot tanítok, ez idő alatt már sok mindennel foglalkoztam, ami tánc. Voltam egyesületi edző, koreográfus, esküvői – illetve szalagavatós tánctanár és AMI táncpedagógus. Úgy gondolom, hogy a tanítási stílusom több volt edzőm stílusából tevődik össze. Nyilván azt is fontos figyelembe venni, hogy a tánctanári attitűd attól is függ, hogy mi a cél. Másként foglalkozunk egy versenyzői csoporttal, mint egy kezdő hobbi tánciskolás csapattal. Természetesen van némi

hasonlóság, például szeretem azt, ha a táncos tanítványok ki tudnak kapcsolódni az órán. Kitudják magukat fejezni a mozdulataikkal, és el tudnak szakadni a hétköznap dolgoktól (iskola,munka stb.)
Itt a TAZE-ban é
n a váci Juhász Gyula általános iskolában tanuló alsós gyerekeket tanítom, 1-4 osztályig bezárólag.

Lehet hozzánk csatlakozni, keressen minket bátran az, aki szeret táncolni, és szívesen töltene a napközis időben, ott a suliban egy órát tánc tanulással.

TANULMÁNYOK:
2020-ban táncpedagógusi diplomát szereztem.
SZAKMAI GYAKORLAT:
Idance Stúdió,Pécs
VERSENY EREDMÉNYEIM:

Kétszer voltam Tíztánc Magyar Bajnok (2010,2011),
Kétszer Standard Magyar Bajnok (2010,2011) 
Ezüst ill. bronzérmes helyezést szereztem Latin Magyar Bajnokságokon (2010,2011). A külföldi verenyeken mindig sikerült középmezőnyben végezni.

Standard Világbajnokság, Moszkva (2010), Latin Világbajnokság, Riga(2010), Tíztánc Világbajnokság,
Kisinyov (2010),
Tíztánc Világbajnokság, Barcelona (2011),
Latin Világbajnokság, Moszkva (2011) 

LATINAMERIKAI ÉS STANDARD TÁNCOK – BALOGH NIKI :

Már egészen kicsiként 4 éves ismerkedtem meg a tánccal és az biztos, hogy a sport szerelmese lettem. Először gyermektáncokkal ismerkedtem de rövid időn belül egy csodás tánc partnert kaptam, akivel gyermek 1. kategóriàban elindult a versenyzői pályafutásom. Tàncos karrierem során a standard és Latin táncokban is sikerült szép eredményeket elérnem. B országos Bajnoki első helyezés 2013-ban. A versenyzèst 2018 ban hagytam abba, mert úgy éreztem a tanítást helyeztem előtérbe.

Tanulmányaim: Magyar Tàncművészeti Egyetemen tanulni, mert tudtam, hogy én tanár szeretnék lenni! Ez az a szakma, amiben a legjobban ki tudok teljesedni.Jeles diplomámat a Magyar Tàncművészeti Egyetem Mester képzésén, mint Társastánc pedagógus. Szeretném átadni a megszerzett tudásom, tapasztalataimat a jövő generációja számára és nem csak a fizikai de mentàlis felkészülésben is tàmogatni szeretném növendékeimet. Jelenleg lány csoportokat vezetek Budapesten, akikkel jelenleg is versenyekre készülünk, közben a Táncosok Klubja managere lettem és a Dancing with the Star tánckarának tagja és vezetője is egyben. Sokan megkérdezik, hogy lehet egyszerre ennyi minden csinálni de én imádom a pörgést a tanítványok is mindig mondják annyi energiàt kapnak tőlem és engem ez tölt fel nap mint nap!

2023 nyarán kaptam a felkérést a TAZE Táncsport Egyesületétől, hogy új női latin és standard tanárt keresnek és èn lennék a kiszemeltjük. Gondolkodás nélkül igent mondtam, mert ez egy hatalmas lehetősèg is elismerés is számomra karrieremben.

A jövőben Vàcon és Budapesten is a tanítással szeretnék foglalkozni és maximálisan kiteljesedni valamint végigkisérni tanítványainkat ezen a pàlyán.

   HIP HOP TÁNCOK  – KORMOS ZSÓFIA:

5 éves koromban lépett be életembe a tánc. Azóta minden lehetőséget megragadtam, a fejlődésre, több táncstílusban is. Táborokba, nyílt napokra, fellépésekre, később pedig már versenyekre is jártam. Számos országos bajnoki címet szereztünk latin, jazz, hip hop csapatokkal, aminek aktív tagja voltam itt a TAZE TSE színeiben. 2018 és 2019 években lehetőségem nyílt külföldön is versenyezni, ami hatalmas élmény és szakmai előre lépést jelentett. Amikor
2018. Róma Világbajnoki címet és különdíjat,
2018. Brassó Európa bajnoki cím Latin tánctermi táncok csapat kategóriában,
2019. Zagrab Eupa bajnoki cím. Jazz csapat kategóriában, Junior és felnőtt korosztályban Latin show kategóriában csapatban sikerült elnyernem.
Az óráimon a

~mozgáskoordináció
~a hiphop tánc alapjainak alapos elsajátítása
~(később)improvizációs feladatok

és természetesen rengeteg zene, tánc és jókedv. Továbbá  tudom hova kell fejlődniük, de szeretném, ha ezt nagyrészben ők formálnák, ha egymásra tudnánk hangolódni a kis tanítványokkal. Szerintem ez nagyon fontos ahhoz, hogy gördülékeny legyen a munka és jól tudjunk együtt dolgozni. Nincs semmi amihez minden körülmények között ragaszkodni szeretnék, az egyetlen célom, hogy aki hozzám jár órára, az bátran merjen megmozdulni a zenére, és élvezze ki minden pillanatát. 

Gyertek minél többen, hogy mindenki a szintjének és életkorának megfelelő csoportban tudja fejleszteni magát! Fontosnak tartom, hogy én is mint tanár folyamatosan fejlődjek és képezzem magam, ezért jelenleg is hiphop, house és freestyle világában tudásomat a szakmában elismert tanároknál fejlesztem. 

LATINAMERIKAI ÉS STANDARD TÁNCOK  – MARKOVICS EMESE:

Az elmúlt két évben a World Dance Council (világ tánc tanács) professzionista táncosaként életem egy csúcspontjához értem, hiszen azóta a világ legjobbjai között volt lehetőségem megmérettetni magam. Akiket gyermekként csodáltam és akikre példaképként tekintettem, mostanra verseny- és edzőtársaimmá váltak. A média világába is volt szerencsém betekintést nyerni. Először 2013-ban szerepeltem a Szombat Esti Láz című műsorban. Ez az életem egyik legjobb döntésének bizonyult. Ezt követően részt vehettem koreográfusként és mentorként a Kicsi Óriások nevű gyermek tehetségkutatóban. Soha nem felejtem el az ott szerzett élményeket, a mai napig visszanézem a legszebb pillanatokat. Emellett szerepeltem táncosként az X-faktorban, az idei évben pedig a Thália Színház színészeivel is volt lehetőségem együtt dolgozni. A versenyek és az edzések mellett gyermek táncosokkal is foglalkoztam  Szigetszentmiklóson, valamint felnőtt tanfolyamokat tarttam Keleti Andrea Tánciskolájában. De amire a legbüszkébb vagyok, hogy táncpárommal, Markó Róberttel, 2018-ban elindítottuk saját tánciskolánkat. És nem utolsósorban, szabadidőm véges határait súrolva a Fever Dance Group tánccsapat oszlopos tagjaként járom az országot.

HIP HOP – Pap Nóri Lili:

Pap Nóri Lili vagyok, és hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy én taníthatom a taze Hip hop vonalát! 
Rólam: Ovis korom óta a tánc a szenvedélyem és most nagyon hálás vagyok, hogy a sok tapasztalatot és tudást, amit a sok-sok év alatt a profibbnál profibb tanáraimtól tanultam, átadhatom egy újabb generációnak. Mindenféle táncstílust imádok, éppen ezért nagyon sokféle tanfolyamon, órán, workshopon jártam már (és járok továbbra is), hogy fejlesszem magam és minél több stílust megismerjek. Különböző HipHop fajták, Jazz, Balett, Latin amerikai táncok, Vogue, HighHeels
Az óráról: Az órán elsősorban a basic HipHop alaplépéseit,hangulatát és érzésvilágát szeretném átadni a táncosoknak. A változatoságra való tekintettel, időközönként azonban szeretnék majd egy-egy rendhagyó stílusú órát tartani és kreatív feladatokat adni.
Csoportok: GYEREK csoport: (alsós korosztály-akik még nem jártak ilyen órára/nem régóta járnak) KEZDŐ-KÖZÉPHALADÓ csoport:(felsős/középiskolás korosztály-teljesen kezdők/valamilyen alappal rendelkezők ) Várok mindenkit sok szeretettel, aki nyitott az újdonságra, aki szeretne lépni a komfortzónájából és szereti a régi és a mai HipHop slágereket!!

SZÍNHÁZI TÁNC- PRÓKAI ÁGNES:

Szeretettel köszöntök minden táncolni vágyót! Prókai Ágnes táncművész vagyok. A tánccal való kapcsolatom 4 éves koromban kezdődött, ami a mai napig egy szüntelenül tartó, mindig megújuló és fejlődni akaró szerelem. Gyermekkoromban Hódmezővásárhelyen klasszikus balettet kezdtem tanulni. Hosszú évek és számtalan szebbnél szebb táncstílus elsajátítása után először Szegeden, majd pedig a fővárosban tanultam. Főiskolai tanulmányaimat a Budapest Kortárstánc Főiskolán kezdtem. 2015 szeptemberétől az Experidance Produkcióhoz szerződtem. Az együttesben töltött évek során a társulat összes repertoáron lévő előadásában szerepeltem, hazánkban és külföldi országokban egyaránt.  A színpadon töltött idő után tanulmányaimat már a Magyar Táncművészeti Egyetemen folytattam, ahol 2020 nyarán sikeresen diplomát szereztem. Egyetemi éveim alatt volt szerencsém oktatni az Experidance Táncakadémián is, ahol klasszikus balett alapokat és repertoárt tanítottam a gyermekeknek. Célom az, hogy a tőlem tanuló diákok – a megfelelő technikai tudás megszerzésével együtt – úgy sajátítsák el az adott stílust, hogy az a lehető legigazabb kifejezésmóddá válhasson. Legyenek nyitottak a világra, fogadják be az újat, lépjenek ki a komfortzónájukból, fedezzék fel és fogadják el magukat. És ami talán a legfontosabb számomra: legyen egy szűnni nem akaró motivációjuk, ami mindig többre sarkallja őket és higgyék el azt, hogy bármire képesek az életben, ha igazán kitartóak és szívből csinálják azt, amit csinálnak.